Selasa, 27 November 2012

Pengamal seks akan berkumpul di pwtc

Saban tahun pengamal pengamal pengamal seks dan arak akan berkumpul di pwtc untuk mendengar amanat daripada ketua bagi segala kemungkaran. Ketua ini yang di gelar sebagai presiden akan mengapi apikan pencacai pencacainya yang sedang kemabukan untuk berjihad menentang umat islam malaysia. Berbagai ugutan akan di dipersembahkan supaya para pencacai memikirkan mereka sudah tiada peluang untuk hidup dan berseronok sekiranya parti islam memerintah negara. Kemaksiatan adalah darah daging para pencacai ini. Tanpa maksiat dan rasuah mereka tidak mampu untuk meneruskan kehidupan.
Mereka mungkin mampu untuk menipu rakyat dengan lakonan yang berpura pura baik tetapi mereka takkan berjaya menipu rakyat apabila keluarga mereka dilihat hidup didalam kesesatan dan penuh dengan kemungkaran. Anak anak mereka yang dilihat bebas mengamalkan segala kemungkaran adalah berpunca dari didikan pemimpin umno itu sendiri.
Sepanjang perhimpunan pengamal maksiat ini rakyat pastinya dapat melihat bagaimana disko, pub, bar dan rumah urut akan dipenuhi oleh ahli ahli parti sesat itu. Para perwakilan parti seks itu juga pastinya akan berpantun pantun membodek dan memuji muji presidennya dan ada juga akan terpekik terlolong memaki ulamak ulamak yang tak sekata dengan parti mereka.
Wanita wanita mereka juga akan bertepuk tepuk dan terjerit jerit tanpa segan silu sambil menayang gelang emas ditangan sebagai tanda mereka beejaya menyamun di negeri masing masing.
Pemudanya pula tanpa segan silu akan mengugut ugut untuk dipilih sebagai calon pilihanraya dengan penuh perasan bahawa pengundi muda mahukan mereka menjadi wakil rakyat.
Semua peristiwa ini boleh kita tonton didalam mesyuarat agong umno yang bermula pada malam ini.

Wakil Rakyat Umno Pinggirkan Rakyat

Batu Gajah Mari: Kak Midah pinggirkan rakyat