Jumaat, 10 Ogos 2012

Zambry Abaikan SAR

Zambry hanya mahukan populariti dalam memberi bantuan kepada rakyat.

Baca sini

YB Hamidah Tak Bayar Gaji Staff?

Lihat kepada pergaduhan didalam wall facebook antara blogger upahannya yang bernama sungai rapat dengan panglima hitam yang juga facebooker upahan nidah osman. Dek kerana gaji yang tidak berbayar akhirnya kumpulan blogger upahan ini mengamuk dan mahu midah yb dun sg rapat itu menyelesaikan hutangnya.

Buka itu saja kes midah tak mau bayar hutang. Ramai lagi mangsa yang terkena dengan midah.

Dr. Asri Perbodohkan Ketua Unit Media Baru Umno

Dahsyat sungguh pemikiran golongan Umno nih. Macam nih punya jenis manusia jikalau jadi pemimpin pasti negara jadi lingkup seperti sekarang. Agama dipinggirkan, kaum keluarga dan kroni dikayakan dahulu, projek untuk kroni dan pelbagai salah laku lagi. Tak percaya? lihat print screen tweet dari Ketua Unit Media Baru Umno, Tun Faisal. Teruk di belasah oleh Dr. Asri. Jikalau macam nih ler taraf pemikiran seorang Ketua kepada unit cybertroopers Umno.. jadi janganlah harap pemikiran yang lebih brilliant dari blogger dan facebooker pencacai Umno.


Tak pasal-pasal Tun faisal membuat serangan membabi buta terhadap Dr. Asri. Ada ke patut Tun Faisal kaitkan peristiwa mengamuk di Putrajaya dengan Dr. Asri.

Memang patut pun, apabila Dr. Asri keluarkan statement wajib kikis orang yang semacam Tun Faisal dari Umno malah beliau juga dikatakan sumber bala bagi gerombolan Umno. Baca pembelasahan Dr. Asri di bawah..

Hamidah Pinggir Orang Melayu