Sabtu, 27 Oktober 2012

Anak Nadzri Aziz ...Pembunuh,Kasanova & Gangster?

Malaysia sebuah negara yang mampu melakukan segalanya dan memang kita sinonim dengan slogan "MALAYSIA BOLEH". Memang slogan ini memberikan gambaran realiti yang sebenar di Malaysia. Cakap sahaja apa yang diperlukan dan semuanya Malaysia Boleh!!


Semangat Malaysia Boleh!!!!!!!!...

Orang Asing Boleh Jadi Rakayat Malaysia
Tiada Permit Boleh Buat Permit
Masuk Haram Nanti Boleh Diputihkan & Diampunkan
Rogol Boleh Nanti Tiada Pendakwaan
Bunuh Pun Boleh Nanti Orang Yang Lain Kena Tangkap
Pukul Pun Boleh Nanti Orang Lain Juga Kena Tuduh
Nak Aniaya Siapa Pun Boleh Cakap Sahaja
Nak Kontrak Boleh Diuruskaa
Nak Pilih Kubur kat Kiara Pun Boleh
Nak Padam Rekod Imigresen Pun Boleh
Nak Kena Bom C4 Simpanan Tentera Pun Boleh
Nak Tutup Kes Pun Boleh
Ada Video Seks Pun Boleh Didewakan
Malaysia Flip Flop Pun Boleh

Mari-mari pilih apa yang anda mahu dan segalanya Malaysia Boleh!! Nak Apa Sahaja Malaysia Serba Boleh.

Sedang berseronok beliau di kota London pada saat ini agaknya!!

Aku bunuh orang pun tak ada apa pun..
Aku pukul orang pun tak apa pun..
Aku rogol orang pun tak ada apa pun..
Aku kaut harta rakyat tak ada apa pun..
Aku kaut rasuah bagi bapa aku tak ada apa pun ..
Aku perangai serupa syaitan pun tak ada apa pun..
Sebut sahaja senarai ditas, terpanggil mengambil contoh Menteri di Jabatan Perdana Menteri sebagai contoh terbaik.Lantang bersuara dan petah berkata tetapi hakikatnya terlalu dinilai bodoh di mata rakyat. Pengakuan berani seorang ibu bapa yang dimalukan oleh aksi seks anaknya harus dihormati kerana berani mengaku salah dan menghukum anaknya kerana tidak mahu bersekongkol dengan sifat sedemikian.


Itu contoh seorang bukan Islam yang kita dalam Islam memanggil mereka sebagai Kafir.Tetapi malangnya dalam budaya "Malaysia Boleh" pihak yang berkuasa dan ahli politik terlepas dari segalanya samaada di mahkamah kehakiman ataupun bila dihakimi oleh rakyat melalui Peti Undi.

Mereka serba boleh kerana kuasa atau kerana pandai memutar belit hakikat dan fakta dengan sandiwara yang terus mampu perbodohkan rakyat Malaysia.


Siapa tidak kenal Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Dato Seri Mohamad Nazri Abdul Aziz? Manusia yang tidak sayang mulut bila berkata dan mudah berkata apa sahaja yang difikirkannya betul tetapi bila hal peribadi mereka segalanya orang lain yang salah..

Pelbagai kisah anaknya jelas menunjukkan bagaimana kuasa membolehkan mereka memperbodohkan rakyat. Anak beliau Nedim,ialah pengerusi syarikat Harrison (M) Berhad, selain seorang pengarah Charisma Positief, sebuah syarikat yang menjual kereta mewah terpakai.

Harrison yang dimaksudkan ialah yang beroperasi di Sabah yang fokus perniagaannya di Timur Malaysia membuat “pemasaran, jualan, pergudangan dan pengedaran barangan pengguna bergerak pantas, bahan binaan, produk kejuruteraan dan bahan kimia pertanian; penghantaran dan pelancongan.”

Salah satu pelanggan Harrisons di bawah kategori barangan pengguna bergerak pantas (fast-moving consumer goods) ialah Asia Pacific Brewery yang membekalkan jenama minuman seperti Tiger Beer, Heineken, Anchor,Guinness, Anglia and Malta.


Selain itu anak syarikat Harrison, Harrisons Marketing and Services Sdn Bhd telah ditubuhkan untuk perniagaan khusus wine (arak) bertempat di Jalan 222, Petaling Jaya.

Siapakah Nedim? Jiak kita lihat dari kisahnya tidak dapat dinafikan boleh dikategorikan sebagai seorang Pembunuh, Kasanova & Gangster..Seorang yang begitu muda dan mampu menajdi Pengerusi sebuah syarikat antarabangsa?

Mampu memiliki kemewahan luar biasa dan hidup dengan segala kemewahan yang tidak mungkin mampu dikecapi oleh anak-anak melayu muda pada usianya.Kemampuan luar biasa memiliki koleksi kereta mewah.

Jika bukan hasil rompakan & rasuah dari mana datangnya segala kemewahan ini. adakah mereka ini jutawan sebelum menyertai politik atau menjadi jutawan selapas menjadi ahli politik?

Dan segalanya mereka gunakan slogan Malaysia Boleh dalam meemutihkan cara mengumpul kemewahan melalui perniagaan keluarga kononya anak mereka berdikari sendiri dan berusaha keras mencapai kejayaan.

Kemewahan Nedim Nazri

Tidakkah ini jelas membuktikan rasuah melalui seorang bapa yang memiliki jawatan dalam politik? Tidak mampukah SPRM menilai manusia-manusia seperti ini dan kenapa mereka masih terlepas dari hukuman yang seharusnya dikenakan terhadapa mereka?

AKU PEMBUNUH...


Adakah logik untuk kita mempercayai rakyat Thai & pekerja restauran yang memukul dan membunuh Darren? Kisah ini telah membabitkan anak Nazri Aziz namun beliau dengan senang lenang bebas dari segala tuduhan.

Yang menajdi mangsa segalanya adalah mereka yang lemah seperti pekerja restauran kerana mereka bukan anak ahli politik.
Inilah yang dikatakan Malaysia Boleh.

Pukul & bunuh sahaja sesiapa yang anda suka jika anda anak pemimpim politik atau anak raja dan segalanya boleh dengan mudah diselesaikan dengan semangat Malaysia Boleh.


AKU GANGSTER..


Sekali lagi terlibat denagn pergaduhan di kawasan yang sama dimana merupakan kawasan kegemaran Nazri Nedim. Adakah ini juga salah Pakcik Guard yang menjaga kondo?

Paling menarik dalam kes ini apabila kes ini diselesaikan tanpa mendakwa mana-mana pihak. Pelik, kes yang mungkin budak sekolah tadika mampu siasat tetapi tidak mampu disiasat oleh PDRM Malaysia yang sebenarnya tahu kebenaran dan realiti sebenarnya.

AKU KASANOVA..

LGBT pun aku nak jugak, Malaysia Boleh Aku Pun Boleh!!

Mana tahu ini LGBT? pengakuan Nedim dan lihat hawa nafsu terhadap kaum LGBT yang diperlihatkan olehnya..Pengakuan Nedim Nazri..Bang Bang, siapa lagi kalau bukan kaum LGBT.


Jika hari ini kita sibuk dengan kisah Pelajar Singapura melakukan adegan seks kenapa harus kita persoalkan perkara tersebut? Mereka lakukan dengan kemahuan sendiri tanpa paksaan dan mereka berkongsi tanpa dipaksa.

Mereka juga tidak menyuruh kita tengok tetapi kita memilih untuk memperbesarkan isu ini kerana ianya bukan anak seorang menteri atau raja.

Itulah realiti sebenarnya dan jika ianya anak seorang ahli politik atau raja sudah tentu tiada sebarang publisiiti untuk kes seperti ini.

Segalanya mereka lakukan dan akhirnya mereka di putihkan oleh segala kuasa ditangan mereka.Inilah yang amat memalukan kita sebagai rakyat Malaysia.

Jika anak kita bergaduh dan menampar anak seorang menteri, sudah tentu anak kita bakal merengkuk di penjara kerana kononya melakukan jenayah .

Tetapi apabila anak kita menjadi mangsa, mereka terlepas dari segala perhitungan samaada dari segi undang undang atau pun di peti undi.


Siapakah pula bakal dibunuh , dipukul, dianiaya dan diperlekehkan selepas ini? Kita tungu siapa pula mangsa seterusnya.
Percayalah kami, kami telah melakukan yang terbaik dan dia tidak bersalah. Malaysia Boleh!!


Credit to Author MalaysiaCrisis